Termeni și condiții de utilizare


CONDITII GENERALE DE UTILIZARE
Site-ul www.passro.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Utilizarea acestui magazin virtual implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. . Recomandam citirea cu atenţie, pentru a evita orice neînţelegeri ulterioare.
Administratorii site-ului isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, in orice moment fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

TERMENI LEGALI

1.Proprietatea Continutului

Intregul continutul site-ului www.passro.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web si orice alte date este proprietatea Bonadeea SRL si/sau a asociatilor sai, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris Bonadeea SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2.Utilizarea Site-ului

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii de Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Bonadeea SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea Bonadeea SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Bonadeea SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Se garanteaza, de asemenea, societatii Bonadeea SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Bonadeea SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.passro.ro.

B. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, cnp, carti comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Bonadeea SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele personale furnizate. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea telefonica, prin email asupra starii comenzii si expedierea produselor comandate. Clientul nu este obligat sa furnizeze aceste date insa refuzul determina imposibilitatea efectuarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostri.

C. Responsabilităţi privind produsele si comenzile

Bonadeea SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Bonadeea SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Bonadeea SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Bonadeea SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

Bonadeea SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Societatea Bonadeea  SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Bonadeea SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective spre solutionare.

Odata plasata o comanda aceasta poate fi anulata doar contactandu-ne prin email sau la unul din numerele de telefon afisate pe site. Clientul nu poate anula comanda din contul sau.

In momentul schimbarii statusului unei comenzi din Confirmata in Expediata, aceasta nu mai poate fi anulata.

De asemenea, in cazul comenzilor platite online, exista posibilitatea returnarii banilor atunci cand clientul nu isi mai doreste livrarea produselor comandate, dar si returnarea partiala a sumei platite, atunci cand clientul doreste sa renunte la unul sau mai multe dintre produsele comandate sau cand, din anumite motive, articolele comandate prezinta defecte.

D. Conditii de returnare a produselor

Clientii site-ului www.passro.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora, fără penalităţi şi fără necesitatea invocarii unui motiv. Clientul isi asuma cheltuielile de returnare a produselor. Clientul va returna produsul/produsele numai în ambalajul original nedeteriorat şi împreună cu documentele originale ale comenzii respective. Inainte de returnare si de expedierea propriu-zisa,este necesara o solicitare scrisa, la adresa de e-mail office@passro.ro. Bonadeea SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport. Este responsabilitatea clientului ca produsul returnat sa ajunga in conditii optime la sediul magazinului.

Conditiile pentru schimbarea marimii sunt:
1. In situatia in care se doreste schimbarea produsului NEFOLOSIT/NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, documentația completa, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).
2. Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.
3. Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.

Nu acceptam colete de la Posta Romana sau colete cu Ramburs

E. Limitari ale responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site-ul www.passro.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa consilierul in vanzari face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Echipa noastra face toate eforturile in a-ti prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe site-ul nostru. Totusi nuanta culorii produsului pe care il vizionezi are mare legatura cu specificatiile tehnice ale monitorului pe care este afisat. De aceea, nuanta produsului poate sa difere in limite minime de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.